Ca La Conxita

Sobre nosaltres

La casa Rural

La Conxita (l’àvia dels meus fills) va reformar la casa pels volts del 2003, ella hi va viure uns anys; després nosaltres durant vuit anys (fins que ens vam mudar a una altra casa del mateix carrer) i, finalment, el 2017, la vam obrir al públic convertint-la en un Allotjament Rural Independent (ARI).

Ens agrada la vida de poble, els nens lliures al bosc o al carrer, el tracte amb els veïns, no tenir cobertura de mòbil, aparcar sense problemes prop de casa, tenir un bon rebost i sobretot, el silenci i la natura.

Em presento: Em dic Gemma López Fuster, i visc al poble amb en Pep i els nostres dos fills.  Ens agrada cuidar els nostres hostes, vigilar el detall, però des de la distància, per a que cadascú pugui fer al seu ritme. 

Per tant, sempre estem disponibles, només heu de xiular i vindrem!

 

 

Les melmelades

“Ca La Conxita” va néixer l’any 2017, quan vam obrir la casa de turisme rural que porta el mateix nom. Aleshores vaig començar a cuinar les confitures per als hostes de la casa; aquestes van tenir tan bona acollida que mica en mica en vaig augmentar la producció i començar a anar a les fires d’artesania per a vendre-les. Al llarg del 2018 la iniciativa es va consolidar i establir com Ca La Conxita – confitures artesanes. El 2019 vam començar a tenir presència a diverses botigues i actualment estem molt contents de la trajectòria i amb ganes de veure què ens depara el futur.

 

Casa Rural Independent
Reg. Generalitat: PG-000951